ZAŠTITA HIDROIZOLACIJA
KONTAKTI


TUMIR d.o.o
Rudeška 33 | 10 000 Zagreb

tel: (+385 1) 3862 783
(+385 1) 3862 784
(+385 1) 3862 767

fax: (+385 1) 3862 355

web: www.tumir.hr
e-mail: tumir@zg.t-com.hr

 
 
 
 

  TEMA Tefond PLUS

Tefond Plus je membrana sa čepovima izrađena iz polietilena visoke gustoće s ugrađenom samoljepljivom trakom, te spajanjem pritiskom. Tefond Plus idealno je rješenje za zaštitu i nepropusnost vode.

TEMELJI I PODRUMSKI STANOVI

Savršeno sredstvo za hidroizolaciju temelja i podrumskih zidova. Samoljepljiva traka koja se nalazi na spoju odvojenih dijelova spriječava prodor vlage. Temelji i podrumski zidovi ostaju potpuno zaštićeni čak i pri jakoj kiši. Tefond Plus pruža trajnu mehaničku zaštitu i otporan je na sve natezne sile koje djeluju na membranu tijekom izgradnje objekta.


RAVNI KROVOVI

Ugrađen u ravan krov predstavlja dodatnu zaštitu od vode, te štiti od vlage toplotnu izolaciju i tako joj omogućuje trajno zadržavanje njenih svojstava. Uz to je TEFOND PLUS savršena podloga za sve završne slojeve (ploče, šljunak itd.) jer je istovremeno izolacijski sloj između sloja toplotne i vodonepropusne izolacije, te na taj način onemogućuje oštećenja i propadanje materijala.

 

TEMELJI I PLOČE POLOŽENE SAMO NA TLO

Nanešen ispod betona djeluje kao hidroizolacija i rješava problem prodora vode pod pritiskom, kapilarne vlage i pare koja nadolazi iz tla.

 

KANALI

Koristi se kao hidroizolacijski sloj za novogradnju ili sanaciju starih kanala, jer se pomoću nje postiže nepropusnost dna i stranica kanala. Omogućuje montažnu gradnju  kanala sa svim njihovim prednostima.