VELUX KROVNI PROZORI
Velux vanjske tende (MHL)
KONTAKTI


TUMIR d.o.o
Rudeška 33 | 10 000 Zagreb

tel: (+385 1) 3862 783
(+385 1) 3862 784
(+385 1) 3862 767

fax: (+385 1) 3862 355

web: www.tumir.hr
e-mail: tumir@zg.t-com.hr

 
 
 

  KROVNI PROZOR GZL

Novi GZL dizajn uključuje sve dokazane Velux prednosti kao što su ručka ugodna za upravljanje, te praktični ventilacijski smješten na vrhu prozora.    

 

GZL karakteristike

  • središnji ovjes i ručka za rukovanje s gornje strane
  • ventilacijski otvor koji omogućuje protok 10 - 16 m³/h zraka, ovisno veličini prozora
  • ugradbeni nagib 15° - 90

 

GZL - Drveni krovni prozor sa središnjim ovjesom, s gornjom ručkom i mogućnošću rotacije krila za 180 stupnjeva radi jednostavnog čišćenja vanjskog stakla. Sadrži otvor za ventilaciju smješten u gornjem dijelu prozora. Drvo je zaštićeno impregnacijom i jednim slojem laka. Dostupan u VELUX standardnim dimenzijama.


Krovni prozor sa središnjim ovjesom nudi jednostavnost i udobnost

GZL model uključuje sve dokazane VELUX odlike kao što su gornja ručka i mogućnost rotacije krila za 180° radi jednostavnog čišćenja vanjskog stakla. Sadrži otvor za ventilaciju smješten u gornjem dijelu prozora, jednostavan za korištenje.

 

 

Način otvaranja: središnji ovjes s gornjom ručkom

Nagib krova: ugradnja je moguća na krovove nagiba 15° - 90°

Staklo:

  • Model 54: standardno izolacijsko staklo; U-vrijednost 1,2 (1,4 za cijeli prozor)

Okvir: otporan, laminirani nordijski bor zaštićen je impregnacijom i jednim slojem laka. Preporučuje se naknadno obnavljanje laka.

Vanjski pokrovni elementi: sivo bojani aluminij

Prozračivanje: otvor za ventilaciju se jednostavno koristi, i omogućuje izmjenu 10-16 m3/h zraka, ovisno o širini prozora. Ugrađeni zračni filter (može se prati) zaustavlja prašinu i kukce.

Napomena: krovni prozori modela GZL mogu se ugraditi u grupi koristeći kombinirane opšave, no zbog razlika u dizajnu ne mogu se kombinirati s drugim modelima VELUX krovnih prozora.

Prateća oprema: VELUX opšavi, oprema za ugradnju, ručna oprema za upravljanje, unutarnja sjenila, vanjska tenda i roleta, mreža za komarce.