KONTAKTI


TUMIR d.o.o
Rudeška 33 | 10 000 Zagreb

tel: (+385 1) 3862 783
(+385 1) 3862 784
(+385 1) 3862 767

fax: (+385 1) 3862 355

web: www.tumir.hr
e-mail: tumir@zg.t-com.hr

 
LOKACIJA

TUMIR d.o.o
Rudeška 33 | 10 000 Zagreb
CROATIA
 
 
 
 

  ISOVER toplinska i zvučna izolacija

Isover - kvaliteta življenja
Naša je zadaća izolacijskim materijalima ISOVER poboljšati kvalitetu življenja, osjećaj ugode, te raditi u korist novih naraštaja. Sa odlukom o pravilnoj debljini izolacije, već danas  određujete vaše troškove grijanja za slijedeća desetljeća.

Ako ste se odmah odlučili na ispravnu debljinu toplinske izolacije, kao protuvrijednost dobivate odmah golemu uštedu grijanja za čitav vijek trajanja Vaše kuće. Pri izgradnji potkrovlja jednostavno se postiže najbolja i gospodarski najpovoljnija toplinska izolacija, jer gotovo cijeli omotač prostora sadrži po cijeni povoljne, ali visokovrijedne izolacijske materijale.

 

Veća sigurnost s izolacijskim materijalima ISOVER
Čestit pristup je najbolja garancija. Stoga u mineralnu vunu ISOVER idu samo one sirovine koje čuvaju resurse i ne zlorabe prirodu. Jedan od sastojaka je i 65%-tni udio kvalitetnog starog stakla koji mineralnu vunu ISOVER čini pravim reciklažnim izolacijskim materijalom.

Mineralna vuna ISOVER također je i prirodni izolacijski materijal jer pored starog stakla glavni sastojak ovog ekološkog izolacijskog materijala je kvarc, u prirodi u izobilju prisutan.

Reciklažno staklo i kvarcni pijesak glavni su sastojci svih proizvoda od mineralne vune ISOVER.

http://www.isover.hr/AdminCMS/FCKeditor/UserFiles/Image/sto%20je%20isover/opcenito2.jpg

 

ISOVER: osjetno bolji za obradu

Da biste dobili optimalan izolacijski materijal s kojim ćete se posvuda osjećati udobno i koji će ispunjavati zahtjeve suvremene toplinske izolacije, mineralnu vunu ISOVER učinili smo još mekšom i osjetno ugodnijom. To čini rad još jednostavnijim.


Uzmite jednostavno pod ruku 1m3 toplinske izolacije

Mineralna vuna ISOVER je zaista lagana. Zahvaljujući komprimiranju od 6:1 zauzima vrlo malo mjesta prilikom transporta i skladištenja na gradilištu, a lakša je i doprema uskim prolazima do potkrovlja.

Tako se godišnje uštedi preko 10.000 kamionskih vožnji. Gdje inače možete gotovo 1m3 toplinske izolacije jednostavno uzeti pod ruku?

http://www.isover.hr/AdminCMS/FCKeditor/UserFiles/Image/sto%20je%20isover/opcenito2.jpg

65% kvalitetnog starog stakla čini mineralnu vunu ISOVER pravim reciklažnim izolacijskim materijalom

 

 

ISOVER širi svoje granice i kao međunarodna tvrtka prikuplja snage za ujedinjen nastup širom svijeta.

ISOVER je tvrtka s tradicijom dužom od 50 godina koja preuzima potpunu odgovornost za sigurnu budućnost.

Isover - broj 1 širom svijeta

Saint-Gobain grupacija, kojoj također pripada SAINT-GOBAIN ISOVER HRVATSKA d.o.o., najveći je svjetski proizvođač izolacijskih materijala od mineralne vune. ISOVER je u cijelom svijetu oznaka za veću udobnost i manje troškove grijanja.